Erős és gyengeáram

Strukturált hálózat

Informatikai hálózat kiépítése raktárakban, üzemi csarnokokban, szerver termekben, irodákban, és más ipari létesítményekben.
Kommunikációs hálózatok kialakítása a kábel behúzástól az optikai szálhegesztésen át kábeltálcák szereléséig. Strukturált hálózatépítés ipari létesítményekben. Hálózat szerelő kollégáink teljeskörűen kiépítik vezetékes, vagy wifi hálózatát. Az adatkábeleket fali végponton, patch panelen, vagy mennyezeti wifi routeren végződtetjük. Igény esetén egyedi, testre szabott kialakítású fali vagy álló rack szekrényt telepítünk.

Biztonsági rendszerek

Kamerarendszer

Minden esetben igaz az, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő videórendszer kiépítése szükséges. Éppen ezért a kamerarendszerek tervezését és telepítését mindig szakember végezze, hiszen egy felső kategóriás kamera képeit is könnyen tönkre lehet tenni egy rosszul meghatározott kamerapozícióval, míg egy alacsonyabb kategóriás, de jól beállított és paraméterezett kamerakép adott esetben többet érhet egy felső kategóriás kamera képénél.
Tudjon meg többet, hogy kinek milyen rendszereket ajánlunk!

Riasztórendszer

A riasztórendszer egy összetett védelmi rendszer, mely önmagában nem képes ugyan a betörés megakadályozására, de azonnal jelzi azt, és jelentősen mérsékli a vagyoni kár és a személyi sérülés esélyét. Szakembereink profi módon és gyorsan végzik el a riasztó rendszerek beszerelését legyen szó vezetékes, vezeték nélküli vagy kombinált kiépítésű rendszerről. Élvezze életét, munkáját, barátai társaságát, nyaralását, és legyen mindig nyugodt az álma!

Tűzjelző

A világ vezető tűzjelző rendszer gyártó cégeinek kínálatából az adott feladat kívánalmainak legmegfelelőbb gyártmányait ajánljuk Ügyfeleinknek a kis hagyományostól az intelligens nagy rendszerekig. A tűzjelző rendszerek két fő célja, az élet és a vagyonvédelem. A rendszerek érzékelői képesek jelezni a tüzet a keletkezés korai szakaszában, hang és fényjelzésekkel értesítik a benntartózkodókat, akik ki tudnak időben menekülni, illetve meg tudják kezdeni az oltást. A tűzjelzők a tűzoltóságot is tudják automatikusan értesíteni, így a lehető legrövidebb idő alatt kezdhetik meg a kivonulást. A tűzjelző rendszer telepítését a jogszabályok betartásával a tervek alapján végezzük. A rendszerek a tűz érzékelés mellett számos egyéb a tűz terjedését, vagy a mentés megkönnyítését végző vezérléseket is el tudnak végezni, mint például tűzgátló ajtók csukása, liftvezérlés stb.

 

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+36 20 233 7490

Email

eebkft@gmail.com