Gépészet

Vízszerelés


Minden, ami vízvezeték szerelés, vízvezeték javítás.

Tervdokumentáció alapján épületek külső és belső víz- és csatorna vezeték-hálózatokat építünk ki, szerelünk, javítunk. Fentiekhez kapcsolódó berendezési tárgyakat, szerelvényeket fel-, illetve beszerelünk, javítunk. Tervdokumentáció alapján közmű csatlakozásokat, közmű hálózatokat kivitelezünk. Biztosítjuk a folyamatos és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket, munka-, tűz- és balesetvédelmi szempontból is. Dokumentáljuk, értékeljük és minősítjük a végzett munkát.

Légtechnika

Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és optimalizálása cégünk egyik profilja. Legyen szó magán lakásról, éttermi/konyhai szagelszívásról, vagy akár ipari telepek légrendszerének kiépítéséről biztosítjuk a legjobb megoldást.

Klíma

Első és legfontosabb, amivel minden képen tisztában kell lennie, hogy hivatalosan ki és milyen feltételekkel szerelhet fel klímaberendezést, és hogy lehet a légkondicionálót megvásárolni. Klímaszerelés megkezdése előtt érdemes kikérni szakembereink tanácsát, akik egy helyszíni felmérés alkalmával felméri a klímatizálandó helységet és javaslatot ad a legmegfelelőbb megoldásról. Cégünknél lehetőség van helyszíni konzultációra, de egyszerű esetben ettől el is lehet tekinteni.

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+36 20 233 7490

Email

eebkft@gmail.com