Tetőfedés

 

Ácsmunkák

Az ácsszerkezet a tető alapja. Masszív, erős szerkezetnek kell leniie, a megrendelő igényeit ls a statikai szempontokat egyaránt szem előtt tartva. Ácsszerkezeteink kezelve vannak, így távol tartják a rovarokat és sokkal kevésbé éghető a szerkezet. Munkáink során a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk, melyek a kiépítésben játszanak fontos szerepet, hogy munkánk teljesen pontos legyen.

A tetőfedés munkamenetét a gyártók által előírt módon végezzük, természetesen fegyelembe véve az ügyfél esetleges kritériumait is.

 

Ferde- és lapostetők

 

Bádogozás

A modern építészet sajátos megoldásai, valamint az egyszerű és költségkíméletesen kivitelezhető építőipar módszerei közé tartozik a bádogozás. Ugyanis a mellett, hogy gazdaságosan és gyorsan kivitelezhető, igazán látványos eredményeket érhetünk el ezen kivitelezési módszer segítségével.

Bár néhány fémlapot lefektetni nem tűnik nagy munkának, még sem ajánlott szakember nélkül a bádogozásnak neki esni. Hiszen az épület megfelelő vízelvezetése a jól kivitelezett bádogozáson alapul. Modern technológiai felszereltségünknek, valamint a professzionálisan szakképzett munkaerőnek köszönhetően a bádogozást gyorsan, pontosan, kedvező áron és persze garanciálisan vagyunk képesek biztosítani.

 

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+36 20 233 7490

Email

eebkft@gmail.com