Hatósági, szolgáltatói átadás

A műszaki átadás-átvételi eljárás az építőiparban a kivitelezés utolsó műszaki és pénzügyi fázisa, amelynek során az építési fővállalkozó (más nevén a generálkivitelező) írásban nyilatkozik, hogy a kivitelezési szerződésben foglaltak szerint az építési munkákat befejezte, azok műszaki helyességének a kivitelezési tervdokumentációk szerint eleget tett és kész a használatbavételi eljárás lefolytatásának megkezdésére.

A műszaki átadás-átvételi eljárás célja, hogy az építési fővállalkozó befejezésről szóló nyilatkozata (építési terület átadása) után az elvégzett munkák mennyiségét és minőségét az átvételi szakcsoport előre meghatározott időben, helyszíni bejárás során összevesse a kivitelezési műszaki tervdokumentációban foglaltakkal, a hatályos jogszabályokkal és érvényes műszaki szabványokkal.

Ezzel szemben a szolgáltatói átadásnál az Elmü felé keletkezik lejelentési kötelezettség. Mindenfajta változtatást az Elmünél engedélyeztetni, majd a munka befejeztével elfogadtatni kell.

Cégünk mindenfajta kötelező eljárást átvállal a megrendelőtől, így Önnek nem kell elveszni-e a bürokrácia útvesztőiben, csak élvezni a végeredményt!

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+36 20 233 7490

Email

eebkft@gmail.com