Így lesz könnyebb az ELMŰ ügyintézés

0 hozzászólás

A hivatali ügyintézés rendkívül időrabló és energiaigényes, ha nem tudjuk pontosan, hogy pl. a különböző engedélyeztetési eljárások hogyan, milyen módon és metódusban zajlanak.

Az ELMŰ ügyintézés sem kivétel ez alól, kiváltképp, ha pl. villamosenergia-hálózat kiépítését szeretnénk elintézni a szolgáltatónál. Van azonban járható út, ami Öntől is csupán egyetlen karnyújtásnyira van!

A pillekönnyű ELMŰ ügyintézés titka

Ha az ELMŰ ügyintézés elengedhetetlen az Ön számára, mert villamosenergia-hálózat kiépítésének engedélyeztetésére, átalakítására vagy akár kedvezményes GEO vagy H-tarifás elektromos fűtéskorszerűsítésre, illetve napelemes rendszer telepítésére készül, alapvetően három lehetőség közül választhat.

Ha a saját kezébe veszi az irányítást

Amennyiben egymaga intézi az engedélyeztetési és az egyéb bejelentési kötelezettséggel járó ügyeket, fel kell készülnie arra, hogy falakba ütközhet, és ha nem látja át teljes mértékben a rendszert, akkor rengeteg energiáját, idejét és akár pénzét is elrabolhatja ez a művelet.

Szaktanácsot is kérhet

Természetesen lehetősége van professzionális szaktanácsadást is kérni, ez esetben azonban ugyanúgy Önre hárul a feladat, hogy nem kevés utánajárással elintézze, hogy hivatalosan is zöld utat kapjon a projekt. 

Vagy inkább letenné a terheket? 

Megteheti, hogy teljes körű megbízást ad egy Ön által választott, megbízható és megfelelő referenciákkal rendelkező, tapasztalt, épületgépészeti kivitelezésekben és az ELMŰ ügyintézés terén is jártas, épületvillamossággal foglalkozó cég számára.

Ez utóbbi lehetővé teszi az Ön számára, hogy hátradőlve, kényelmesen és 100%-ban stresszmentesen, az elsőtől a legutolsó lépésig egy, a témában már jártas cégre bízza nem csupán a tervezéssel és a kivitelezéssel kapcsolatos, hanem az utánajárást, az ügyintézési és az engedélyeztetési feladatokat egyaránt.

Mit tegyen, ha az ön által választott cég nem kínál ilyen szolgáltatást?

Amennyiben nem megy gördülékenyen és problémamentesen a kommunikáció és az ügyintézés folyamata, érdemes váltani.

Az Exclusive ElektroBau Kft. már 2014 óta foglalkozik az építőipar minden szegmensét lefedő, villamosságtechnikai műszaki tervezéssel és a hozzájuk kapcsolódó, teljes körű ügyintézéssel, illetve az engedélyeztetések kezelésével. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló bejegyzések

Épületvillamossági generálkivitelezés Pest megye területén

Épületvillamossági generálkivitelezés Pest megye területén

Azonnal megtérülő épületvillamossági generálkivitelezés Pest megye és Budapest területén? Jól hangzik, ugye? De mit is jelent ez pontosan az Ön számára? Olvasson tovább, azonnal kiderül! Miért és hogyan térül meg azonnal az épületvillamossági generálkivitelezés Pest...

Egy jó épületvillamossági szerelő pótolhatatlan

Egy jó épületvillamossági szerelő pótolhatatlan

Az épületvillamossági szerelő, azaz a villanyszerelő olyan munkát végez, ami nélkül mi, emberek manapság aligha éreznénk magunkat komfortosan. Akármerre nézünk, szinte mindenhol találunk olyan tárgyat, eszközt, illetve kisebb-nagyobb berendezést, ami elektromos...

Ez a hibátlan és időtálló az elektromos kivitelezés alapja

Ez a hibátlan és időtálló az elektromos kivitelezés alapja

Az épületgépészeti munkálatok során az elektromos kivitelezés feladatai összetett szolgáltatás részeként jelennek meg, ráadásul a megrendelő számára rendkívül kényelmes és biztonságos módon.  A felújítás, építkezés vagy átalakítás ideális esetben ugyanis a...

0 hozzászólás

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+ 36 1 220 0854

Email

eebkft@gmail.com