Építkezés, felújítás? Villamos tervezés nélkül el se kezdje!

BővebbenKapcsolat
Építkezés vagy felújítás előtt áll? Tart tőle, hogy nem talál minőségi villanyszerelési munkát garantáló és időre teljesítő szakembert?  Szinte elvész a villamos kivitelezéssel kapcsolatos ügyintézés útvesztőiben? Vagy csak egyszerűen profi szakmai tanácsadásra és minden részletre kiterjedő, átfogó villamos tervezésre van szüksége? Bármilyen beruházás megvalósítása előtt is álljon, természetes, hogy szeretne minőséget kapni a pénzéért, a költséghatékonyság maximális megtartása mellett.

Villamos tervezés és villanyszerelés fennakadások nélkül?

Bizonyára Önt is megnyugtatná, ha a villamos tervezés és a kivitelezéssel kapcsolatos összes ügyintézés gördülékenyen zajlana, a villanyszerelés átfogó feladatai pedig időben és garantáltan elkészülnének. Ugye milyen nagyszerű lenne, ha mindezek mellett minden munkafolyamat hivatalosan, számlával és garanciával is be lenne biztosítva?
villanyszerelés
villamos tervezés 2

Annál is inkább, mert ezek elengedhetetlenül fontos lépések ahhoz, hogy a házak és a társasházak kifogástalan minőségű és költséghatékony villamos hálózati kivitelezése megvalósulhasson.

Ha nem akar csalódni, akkor soha ne a pénz, inkább a minőség legyen az első!

Ha álmai házának megépíttetéséhez keresi a megfelelő szakembereket, netán fűtéskorszerűsítésen, vagy egy társasház újraszigetelésén, esetleg az elavult villamos hálózat megújításán gondolkodik, számtalan ponton ütközhet akadályba. 

Mert ez az a terület, ahol valóban csak az jár jól, aki tervez és aki a minőségre helyezi a hangsúlyt. Konkrét és célorientált tervek nélkül ugyanis vagy nem azt fogja kapni, amit vár, vagy nem abban a minőségben, amiben szeretné, és pláne nem annyiért, amennyivel előzetesen kalkulált! 

Higgye el, pontosan tudjuk, hogy milyen nagy fába vágta a fejszéjét. Ahogyan azt is, hogy a villamos hálózat kivitelezési folyamatai mennyi plusz idő-, energia- és pénzráfordítást jelenthetnek az Ön számára abban az esetben, ha csak egyetlen apró hiba is csúszik a számításba. Ugye Ön is inkább a nyugalmat választaná az egymás után jelentkező problémák helyett?

A végeredmény egy döntésen múlik

Amennyiben az Ön számára nem a gondtalan, kényelmes használat és a megbízható működés az elsődleges szempont, hanem kizárólag az alacsonyabb költség a döntő tényező, abban az esetben itt nem fogja megtalálni azt, amit keres. Ezért ne is pazarolja a drága idejét arra, hogy most tovább olvas! 

Ellenben, ha:

9

nagyobb beruházás előtt áll, és a villamos tervezés és kivitelezés első lépésétől az utolsóig biztos akar lenni abban, hogy minden munkafolyamat a megfelelő ütemben és színvonalon zajlik

9

társasházára, ingatlanára, irodájára ráférne az elektromos hálózati felújítás, és a minőséggel kapcsolatban biztosra akar menni

9

nem szeretne időt és energiát pazarolni a tervezés, a kivitelezés és az engedélyeztetés ügyintézési folyamataira

9

magasra teszi a mércét, ezért a kivitelezés megkezdése előtt profi szakmai tanácsokra és alapos műszaki tervezésre van szüksége

9

a megfelelő szakemberekre bízná az otthona vagy a munkahelye villamos kivitelezési munkálatait

9

hosszú távon is problémamentesen szeretné használni ingatlanát

9

nagyobb volumenű, sőt, akár kisebb villanyszerelési munkákra is szüksége van

9

az Ön számára a minőség, a pontosság, a megbízhatóság és a költséghatékonyság mellett a számla, a teljes körű garancia, a gyors problémamegoldás és a gördülékeny kommunikáció is fontos akkor Önnek villamos tervezéssel együtt ajánlott megrendelni a villanyszerelő munkát!

Egy jól átgondolt és megfontolt döntéssel, azon túl, hogy időben és minőségben is kifogástalan kivitelezést kap, még pénzt is spórol, hiszen a pontos előre tervezéssel nem bukkannak fel váratlan, rejtett költségek!

Milyen előnye van még a villamos tervezésnek?

Egy tapasztalt és a tervezést, illetve a kivitelezést is egy kézben tartó villanyszerelő cég leveszi az Ön válláról az ügyintézés okozta terheket és a teljes folyamat során biztosítja a nyugalmat, hiszen Önnek:

  • nem kell ajánlatokat bekérnie
  • engedélyeztetési eljárásokkal bajlódnia
  • és a határidőkre, valamint a kivitelezés munkálataira figyelnie

Egy profi villanyszerelő cég minden esetben:

  • villamos tervek alapján kezdi az elektromos hálózat kialakítását
  • megvalósulási tervdokumentációt is készít, ami a későbbi karbantartásokhoz, javításokhoz és az esetleges bővítésekhez nyújt segítséget 

műszaki ellenőr bevonásával tartja kézben a kivitelezés munkafolyamatait

Így a végén Ön pontosan azt kapja, amit szeretne, abban a minőségben és azon a színvonalon, ahogyan azt megrendelte, előre nem látható, plusz költségek nélkül

Hol talál az Ön számára megfelelő, nagyobb, de akár kisebb karbantartási munkákkal is foglalkozó villamos tervező és kivitelező céget? 

Nem is kell tovább keresnie, mert megtalálta: az Exclusive ElektroBau Kft. már több, mint 6 éve foglalkozik az építőipar minden szegmensét lefedő elektromos hálózati tervezéssel és villanyszereléssel.

Számunkra az Ön elégedettsége és az élhető, komfortosan használható ingatlanok kivitelezése az elsődleges cél. 

Nem kötünk kompromisszumot, ha a minőségről és a megbízhatóságról van szó! Ön se tegye!

Kérjen ajánlatot most!

Címünk

1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61 Fsz 26

Telefon:

+ 36 1 220 0854

Email

eebkft@gmail.com